Pony en Boerderijkampen
Boederijkampen 't Herreke
Boerderijkamp

Heb je een hart voor dieren? Tijdens een boerderijkamp kom je in contact met de vele boerderijdieren en beleef je de leukste avonturen.

Pony-Boerderijkamp

Of ben je verzot op pony's? Dan is dit echt iets voor jou. Naast het boerderijgebeuren zal je meerdere uren met de pony's bezig zijn.

Beginuur kamp 8:30u tot 16:00u, vooropvang vanaf 7:30u naopvang tot 17:00u

Formule: De kampen zijn steeds all inclusive, maaltijden en drank inbegrepen.

Programma boerderijkamp:

Dierenverzorging, ponys verzorgen/poetsen, ponyritjes, ritje met tractor en huifkar, boerderijspelletjes, brood bakken, grabbelbox, zoektocht, spel zonder grenzen, spelen speeltuin, …een aangepast programma per leeftijd

Programma ponykamp:

Het leren van de belangrijkste basispunten van het omgaan met pony's (het benaderen, het verzorgen en het berijden = initiatie), broodbakken, knutselen, leuke en lekkere dingen maken, broodbakken, ritje met de tractor, spel en spelen in de speeltuin, boerderijspelletjes, pony-quiz… dit alles maakt een ponykamp op de kinderboerderij uniek. De ponylessen worden gegeven door gebrevetteerde lesgevers.

Data Pony en Boerderijkampen 2019:
Paasvakantie:
maandag 8 april t/m vrijdag 12 april boerderijkamp en ponykamp
maandag 15 april t/m vrijdag 19 april boerderijkamp en ponykamp
Zomervakantie
ma 1 juli t/m vrij 5 juli boerderijkamp en ponykamp
ma 8 juli t/m vrij 12 juli boerderijkamp en ponykamp
ma 15 juli t/m 19 juli boerderijkamp en ponykamp
   
ma 19 augustus t/m vrij 23 augustus boerderijkamp en ponykamp
ma 26 augustus t/m vrij 30 augustus boerderijkamp en ponykamp
Leeftijd / Kostprijs
  • boerderijkamp: vanaf drie jaar
    kostprijs vijfdagenkamp: 140 euro
  • ponykamp: vanaf eerste leerjaar
    kostprijs vijfdagenweek: 190 euro

inschrijving geldig bij cash betaling!

Inschrijfdata

De inschrijfdata voor de kampen(boerderij en ponykampen) zijn:

Deze vroege inschrijfdata garanderen u dat u kan inschrijven voor een kamp van uw keuze. Inschrijven gebeurt op de kinderboerderij.

Voor zover er nog plaats is kan je op zaterdag 5 januari en zaterdag 12 januari 2019, telkens van 9u tot 12u, komen inschrijven. Na deze data op afspraak.

Fiscale aftrekbaarheid

De kinderboerderij is erkend door zowel door het lokaal bestuur van de jeugdraad van Zwevegem als door het ministerie van Toerisme Vlaanderen, wat betekent dat we een fiscaal attest kunnen bezorgen voor de kampjes. Dit betekent dat een kamp dat 140 euro kost een recht geeft op een fiscale vermindering van 11,2 euro per dag of 56 euro per deelgenomen week. Dus in werkelijkheid kost een kamp in 2014 dus 84 euro en een ponykamp 134 euro. We geven u dan ook een fiscaal attest mee dat u kan invullen en volgend jaar bij u belastingsaangifte kan voegen.

U kan ook een formulier van uw ziekenfonds binnenbrengen dat we afstempelen en dat u ook recht geeft op een tussenkomst per kind.

Updated by Peeten